Praktische informatie

Praktische informatie

Producten
Het is mogelijk dat er kleine afwijkingen zijn van de in onze showtuin genoemde afmetingen. Kleur en constructiewijzigingen voorbehouden.
Prijzen gelden – zolang de voorraad strekt – tot 1 februari 2023 en zijn inclusief 21% BTW. J.K. van den Dool BV is gemachtigd om eventuele tussentijdse prijs- en product wijzigingen door te voeren. Prijzen worden over het algemeen gegeven per m2. In sommige gevallen wordt een prijs per stuk, per strekkende meter of per m3 gegeven.

Bestellingen
Het doorgeven van kleine wijzigingen van reeds geplaatste bestellingen kan tot uiterlijk 12.00 uur op de dag voorafgaande aan de levering. Bestel uw producten tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Als de materialen geleverd zijn, moet u deze altijd controleren op juistheid van kleur, afmetingen, hoeveelheid en op eventuele breuk. Als er iets is misgegaan bij uw levering, dan dient u dit zo snel mogelijk bij ons te melden, maar ten minste binnen één werkdag na levering. Het gebruiken en plaatsen van de materialen betekent goedkeuring van de producten. Bij latere reclamaties gaan wij nooit over tot vergoeding van de producten.
Reclamaties op telefonische bestellingen worden door ons niet in behandeling genomen.

Materialen retour
Alle materialen die niet special voor u besteld zijn, kunt u in originele staat retourneren. Wij rekenen hiervoor 20% handelingskosten. Indien u wenst dat wij de retourmaterialen bij u ophalen, dan rekenen wij hiervoor vrachtkosten. Speciaal voor u bestelde materialen kunt u niet retour brengen.