Verhuur

Verhuur

J.K. van den Dool BV beschikt over diverse (grondverzet)machines en vrachtwagens die – indien beschikbaar – gehuurd kunnen worden. Verhuur is altijd per dag. Neemt u contact met ons op voor nadere informatie en tarieven.

Grondverzet

Wij hebben shovels van 6 tot en met 12 ton, met bakinhoud van 1000 tot 3000 liter. Shovels zijn te huur inclusief schudbak, stenentrommel, dichte bak, puinriek, palletvorken, stenenklem of bezem. Ook verhuren we een 16-tons mobiele graafmachine. Shovels en graafmachine worden verhuurd per uur of per dag (inclusief machinist).

Mobiele zeefmachine

De mobiele zeefmachine verhuren we inclusief shovel en machinist. De zeefmachine zeeft grove onregelmatigheden (verschillende gradaties) uit de grond of het zand. Het is een mobiel voertuig en dus op locatie in te zetten. Wij verhuren de machine per uur, per dag, per kubieke meter of per ton.

Vrachtwagens

Wij hebben verschillende vrachtwagens die wij verhuren, altijd inclusief chauffeur. Onder andere: kipper met autolaadkraan, containerauto met autolaadkraan en een containerauto voorzien van portaalarminstallatie.

Machines tuinaanleg

Voor diegenen die zelf hun tuin aanleggen verhuren wij trilplaten, vacuümzuigers voor grote tegels, grondboren, tegelknippers en ook rollertrilplaten (hierdoor kunnen de bovenzijden van siertegels en natuursteentegels niet beschadigen). Verhuur is altijd per dag. Neemt u contact met ons op voor nadere informatie en tarieven.