Tuinverblijven & Configurator

Tuinverblijf Configurator

Wanneer je op zoek bent naar een overkapping voor in je tuin, ben je bij Hillhout aan het juiste adres. Wij hebben een complete selectie van stijlvolle overkappingen. Zowel moderne overkappingen aan huis of vrijstaand. Of hou je liever van puur natuur en spreekt een terrasoverkapping van douglas hout je het beste aan?

Er is veel mogelijk en wij kunnen deze buitenverblijven compleet naar jouw wens leveren. Van fundering tot en met industriële glaspuien, van hoogwaardige aluminium overkappingen tot houten overkappingen aan huis en zelf voorzien van een glazen schuifwand en mooie verlichting. Stelt u deze het liefst helemaal zelf samen? Geen enkel probleem. Dit is nu namelijk mogelijk met de Hillhout configurator. Gewoon thuis vanachter uw eigen computer.

hillhout-configurator

Hoe werk de configurator?

Met de Hillhout configurator kunt u in de eerste stap een type buitenverblijf kiezen, in douglas of vurenhout, en zelfs een combinatie van aluminium en hout.

Op uw scherm ziet u een 3 dimensionale tekening in kleur van het buitenverblijf van uw keuze. Bij de tweede stap kiest u de door u gewenste afmeting en verdeling van de palen. Vervolgens kunt de wanden, ramen en deuren kiezen die eventueel in de wanden wilt hebben. De afbeelding van het buitenverblijf verandert mee, met iedere aanpassing die u toepast. Als laatste stap kunt u nog bijvoorbeeld betonpoeren of een behandeling van het gekozen buitenverblijf kiezen.

De Hillhout configurator laat meteen een totaalprijs zien, en u kunt vervolgens een offerte aanvragen voor uw configuratie. Als u vragen heeft over de werking van de configurator, of meer informate wilt hebben over de opties, stuurt u ons dan gerust een e-mail of breng ons een bezoek!

Tuinhuizen & Blokhutten

J.K. van den Dool BV levert blokhutten en tuinhuizen in de diverse prijsklassen en van standaard modellen tot maatwerk modellen. Vrijwel alles is mogelijk. Graag informeren wij u nader in onze showtuin, waar ook een roulerend model opgesteld staat.

De blokhutten en tuinhuizen kunnen grofweg ingedeeld worden in drie prijsklassen. Daarnaast is er een verdeling te maken in de wijze waarop segmenten met elkaar verbonden zijn: hout of aluminium. De levertijden liggen tussen de 2-6 weken (afhankelijk van wel/geen maatwerk).

Mercurius blokhut

Jupiter blokhut

Douglasvision buitenverblijf platdak

Douglasvision kapschuur