bodemverbeteraars

De basis voor een geslaagde aanplanting is een goede bodemstructuur. Wij produceren en leveren maatwerk bodemverbeteraars voor zowel particulier als openbaar groen. Een groot deel van de producten worden geleverd onder certificaat. Daarnaast leveren we talrijke andere soorten bodemverbeteraars, passend bij de beplanting en de ondergrond.

Omdat elke bodem anders is, leveren we verschillende mengels aarde. Bijvoorbeeld: supercompost, champost, potgrond, aanvulgrond, bomengrond, bomenzand, teelaarde en tuinaarde. Ook specifieke mengingen kunnen geleverd worden. Met behulp van onze eigen zeefmachine en grondmolen kunnen wij vrijwel iedere soort aarde voor u mengen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van grondsoorten als bomenzand en bomengrond voor diverse gemeenten in de omgeving. Uiteraard volgens BRL 9335 protocol 4 (het samenvoegen van grond). Ook zijn wij leverancier van GreentoColour.

Producten

Green-to-Colour

Een geslaagde beplanting met een hoogwaardige uitstraling en minimaal onderhoud. Dat is de doelstelling van de samenwerking tussen Griffioen Wassenaar BV en J.K. van den Dool BV met het product GreentoColour®.

Certificaat

J.K. van den Dool BV beschikt over het certificaat waarmee kwaliteitsverklaringen verstrekt worden van geleverde grond.

Verhuur

J.K. van den Dool BV beschikt over diverse (grondverzet)machines en vrachtwagens die – indien beschikbaar – gehuurd kunnen worden. Verhuur is altijd per dag. Neemt u contact met ons op voor nadere informatie en tarieven.