Containerverhuur

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Verhuur
  4. chevron_right
  5. Containerverhuur

Bestel een container tegen een scherpe en actuele prijs!

Bij J.K. van den Dool BV zijn open en gesloten containers in diverse afmetingen te huur. Zowel voor aannemers, hoveniers (groenafval) als particulieren. Onderaan deze pagina vind u de veelgestelde vragen over containers.

De containers kunnen voor een of meerdere dagen worden gehuurd. In de containers mogen alle soorten afvalstoffen gestort worden, met uitzondering van asbesthoudende stoffen, chemisch afval en bruin- en witgoed. Voor scherpe, actuele prijzen kunt u contact met ons opnemen.

  • 3 m3 container (ongeveer 30 volle kruiwagens)
  • 6 m3 container (ongeveer 60 volle kruiwagens)
  • 10 m3 container (ongeveer 100 volle kruiwagens)

De drie formaten passen op een parkeerplaats. Zie hieronder de veelgestelde vragen.

TIP!

Wanneer u te maken heeft met grote hoeveelheden afval (bijvoorbeeld bij een grote verbouwing), dan is het voordeliger om verschillende containers te bestellen. Voor iedere afvalsoort een aparte container. Het scheelt aanzienlijk in de prijs wanneer u het afval gescheiden bij ons aanlevert!

EasyBag

Voor kleinere klussen zijn er opvouwbare afvalzakken bij ons te koop: de EasyBag 1m3 (ca. 1.500 kg afval) of EasyBag XL 2m3. Deze opvouwbare afvalzakken zijn gemaakt van een sterk recyclebare kunststof. De Easybag koopt u bij ons en zet u zo dicht mogelijk langs de kant van de weg wanneer u deze gaat vullen. Als de EasyBag vol is, belt u met J.K. van den Dool BV. De EasyBag wordt dan binnen twee werkdagen opgehaald.

Afvalscheiding

Het afval dat bij ons aangeleverd wordt, scheiden we bij J.K. van den Dool BV met behulp van een sorteerkraan en sorteerinstallatie. Na het machinaal voorsorteren, wordt er handmatig nagesorteerd. Het afval wordt gescheiden in diverse fracties: hout, papier/karton, plastic, puin, metalen, plantsoenafval en grond. Maar liefst 95% van het afval dat wordt ingenomen, wordt gerecycled.

Veelgestelde vragen container huren

Menu