Afvalcontainer huren

Wilt u een afvalcontainer huren? Hier vindt u ons uitgebreide aanbod aan afvalcontainers voor diverse afvalstromen. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, betekent de volgende werkdag een container op locatie! Een afvalcontainer huren is nog nooit zo makkelijk & snel geweest!

Ook verkrijgbaar: Easybag

Easybag afvalzak opgevouwen

Voor kleinere klussen zijn er opvouwbare afvalzakken bij ons te koop: de EasyBag 1m3 (ca. 1.500 kg afval) of EasyBag XL 2m3. Deze opvouwbare afvalzakken zijn gemaakt van een sterk recyclebare kunststof.

De Easybag koopt u bij ons en zet u zo dicht mogelijk langs de kant van de weg wanneer u deze gaat vullen. Als de EasyBag vol is, belt u met J.K. van den Dool BV. De EasyBag wordt dan binnen twee werkdagen opgehaald.

Bestel een container tegen een scherpe en actuele prijs!

Bij J.K. van den Dool BV zijn open en gesloten containers in diverse afmetingen te huur. Zowel voor aannemers, hoveniers (groenafval) als particulieren. Onderaan deze pagina vindt u de veelgestelde vragen over containers.

De containers kunnen voor een of meerdere dagen worden gehuurd. In de containers mogen alle soorten afvalstoffen gestort worden, met uitzondering van asbesthoudende stoffen, chemisch afval en bruin- en witgoed. Bekijk het schema om te zien welk afval in welke container mag.

  • 3 m3 container (ongeveer 30 volle kruiwagens)
  • 6 m3 container (ongeveer 60 volle kruiwagens)
  • 10 m3 container (ongeveer 100 volle kruiwagens)

De drie formaten passen op een parkeerplaats. Zie hieronder de veelgestelde vragen.

TIP!

Wanneer u te maken heeft met grote hoeveelheden afval (bijvoorbeeld bij een grote verbouwing), dan is het voordeliger om verschillende containers te bestellen. Voor iedere afvalsoort een aparte container. Het scheelt aanzienlijk in de prijs wanneer u het afval gescheiden bij ons aanlevert!

Afvalscheiding

Het afval dat bij ons aangeleverd wordt, scheiden we bij J.K. van den Dool BV met behulp van een sorteerkraan en sorteerinstallatie. Na het machinaal voorsorteren, wordt er handmatig nagesorteerd. Het afval wordt gescheiden in diverse fracties: hout, papier/karton, plastic, puin, metalen, plantsoenafval en grond. Maar liefst 95% van het afval dat wordt ingenomen, wordt gerecycled.

Veelgestelde vragen container huren

We kunnen u helaas geen eenduidig antwoord geven, het precario-beleid verschilt per gemeente. Klik hier voor de situatie in de gemeente Wassenaar.

Dat hangt volledig af van de ruimte die beschikbaar is. De chauffeur heeft tenminste de lengte van circa 1,5 parkeerplaats nodig voor het plaatsen en weghalen van de container. De container zelf neemt circa 1 parkeerplaats in beslag.

De chauffeur plaatst de container (zo dicht mogelijk) op de afgesproken plek. Indien u zeker wilt zijn van de juiste plek, raden we u aan thuis te zijn wanneer de container wordt bezorgd.

U kunt aangeven of u de container ’s morgens (voor 12.30 uur) of ’s middags (na 13.00 uur) geplaatst wilt hebben. Het exacte tijdstip is vanwege logistieke redenen niet aan te geven.

Kijk in ons schema!

De containers mogen tot maximaal 30 cm boven de containerrand gevuld worden. Dit is noodzakelijk om de containers veilig te kunnen vervoeren. Wanneer de container te vol is, kan deze niet meegenomen worden door de chauffeur. De extra voorrijkosten zijn dan voor uw rekening.

De containerprijs is inclusief maximaal 2 weken huur. Natuurlijk kunnen wij de container eerder weghalen indien u dat wenst.

Zodra wij de container geplaatst hebben, bent u als huurder verantwoordelijk.