GreentoColour®

  1. Home
  2. chevron_right
  3. bodemverbeteraars
  4. chevron_right
  5. GreentoColour®

GreentoColour®

Een geslaagde beplanting met een hoogwaardige uitstraling en minimaal onderhoud. Dat is de doelstelling van de samenwerking tussen Griffioen Wassenaar BV en J.K. van den Dool BV met het product GreentoColour®.

Samenstelling op maat
Wat voor een soort ondergrond is er? Mogen er honden op uitgelaten worden? Moet er onkruid onderdrukt worden? Wordt erop gelopen? Kan er in de winterperiode veelvuldig strooizout in de bodem terecht komen? Allemaal relevante vragen die van invloed zijn op de keuze van de grondsoort. Als oplossing zijn er zes GreentoColour® bodemverbeteraars samengesteld.

Organische meststoffen
Welke samenstelling u ook nodig heeft, onze GreentoColour® is nagenoeg vrij van ziektekiemen en aaltjes. Dat bereiken wij door verhitting en hoogwaardige grondsoorten te gebruiken. Door het gebruik van GreentoColour® wordt een flinke hoeveelheid organische meststof aan de bodem toegevoegd. Dit heeft een positief effect op de groei van jonge beplanting. De organische meststoffen hebben bovendien een lange werking.

Voor tuinen en openbaar groen
GreentoColour® is dan ook een hoogwaardige, gemakkelijk te verwerken bodemverbeteraar. Het is uitermate geschikt voor bodemverbetering van openbaar groen en vasteplanten en wordt veelvuldig geleverd aan gemeenten, aannemers, hoveniers maar ook aan particulieren. GreentoColour® is leverbaar in 30-liter zakken, big bags, gelost met autolaadkraan en los gestort.

In onderstaande productsheet vindt u nadere informatie omtrent de verschillende soorten bodemverbeteraars die wij leveren.

Menu