Aanbiedingen

Sierbestrating hardlopers

Hieronder vind u onze betonnen siertegels die wij voor een gunstige prijs voor u aan kunnen bieden. Voorzien van een strakke geborstelde soft touch deklaag zonder facet, met afstandhouders, gehydrofobeerd en geïmpregneerd. Het oppervlak van de steen is met roterende borstels bewerkt waardoor de kleur versterkt wordt en het oppervlak satijnzacht aanvoelt. Voor slechts € 27.50 per m² Hier vind u de andere mogelijkheden uit deze serie.

Niets gevonden.

Scherpe deals

Gebakken bestrating

Hieronder vind u onze gebakken straatstenen die in de aanbieding zijn. Dit zijn vooral partijen die wij eenmalig hebben, dus op = op! Vraag vrijblijvend een offerte aan om na te gaan of uw keuzes nog op voorraad zijn via het offerteformulier. Mocht u een keuze hebben gemaakt dan kunt u natuurlijk ook meteen bestellen! Prijzen zijn per m².

Let op: De afbeeldingen geven een indicatie van de stenen. De afbeeldingen op de website kunnen afwijken met de echte kleur. Mocht u er zeker van willen zijn dat u de juiste soort kiest, bekijk dan de samples in onze showtuin.

Gebakken walen

Gebakken dik/keiformaten