Online afspraak maken bezoek showtuin

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Nieuws
  4. chevron_right
  5. Online afspraak maken bezoek showtuin

Online afspraak maken bezoek showtuin

Wilt u een offerte aanvragen of bestelling plaatsen?
Een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen kan op dit moment niet tijdens een bezoek in onze showtuin, maar alleen door middel van het sturen van een e-mail, of via ons offerteformulier of bestelformulier.

Wil u onze showtuin (Oostdorperweg 206c) bezoeken?
Dat kan wanneer u vooraf een afspraak heeft gemaakt via ons online-afsprakenformulier. Klik op de link onderaan om een datum en tijdblok (van 30 minuten) te kiezen. Wij vragen u met het volgende rekening te houden:

  • U bent welkom, alleen of met maximaal 2 personen (uit 1 huishouden) tegelijk. Graag op het formulier aangeven of u alleen of samen komt.
  • Zorg dat u op tijd bent. Graag bij binnenkomst melden bij een van de medewerkers achter de balie. Daarna kunt u zelfstandig rondlopen. Onze verkoopmedewerkers blijven achter de balie. Van achter deze balie kunnen zij u kort te woord staan en advies geven. Een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen kan op dit moment niet tijdens een bezoek in onze showtuin! Zie informatie hierboven.
  • Kan de afspraak onverwachts niet doorgaan, laat ons dat dan tijdig weten zodat wij andere bezoekers kunnen inplannen (info@jkvddoolbv.nl).
  • Blijf thuis wanneer u of een van uw gezinsleden last heeft van (milde) gezondheidsklachten die passen bij het coronavirus. En uiteraard gelden ook bij ons alle overige RIVM-regels zoals het dragen van een mondkapje, 1,5 meter afstand houden, het desinfecteren van uw handen etc.

> klik hier om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showtuin <

Menu