Maatregelen i.v.m. het coronavirus

Maatregelen i.v.m. het coronavirus

Vloerpictogram “houd 1,5 m afstand”

  • Particulieren kunnen ook afval afleveren. Een bestelling kunt u op afspraak afhalen of thuis laten bezorgen. Bij bestellingen vanaf € 750,- rekenen we geen bezorgkosten (binnen onze regio).
  • Wij zijn – met inachtneming van de strikte maatregelen – geopend voor onze zakelijke klanten (hovenier, aannemer etc). Wij vragen u om het inladen van gekochte materialen zoveel mogelijk zelf te doen, zodat onze medewerkers achter de balies kunnen blijven.
  • Uiteraard desinfecteren wij zeer frequent de deurknoppen, balies en pinautomaten. Uiteraard steeds de gepaste afstand van minstens 1,5 meter bewaren. En houdt u aan de adviezen als geen handen schudden en regelmatig uw handen wassen. Blijf thuis wanneer u of een van uw gezinsleden last heeft van (milde) gezondheidsklachten als omschreven door het RIVM.
  • Onze medewerkers op onze vestigingen blijven achter de balies die voorzien zijn van transparante schermen. Van achter deze balies kunnen zij u kort te woord staan of betalingen afhandelen. Bestellingen en offerte-aanvragen graag per e-mail of via het bestelformulier of offerteformulier op deze website. Wij streven ernaar om uw e-mail/aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.
  • Onze chauffeurs bezorgen de producten op de afgesproken locatie. Betalingen heel graag vooraf op een van onze locaties of vooraf overmaken!

Laatste Update: 21-12-2021