Evo low

Evo low

De EVO LOW DARK is een echte eye-catcher. Dit staande armatuur geeft veel licht, maar is zeker niet verblindend. Het armatuur is zeer geschikt voor het sfeervol verlichten van paden en opritten.
  • Geeft een breed en sfeervol strijklicht
  • Geschikt voor het verlichten van een oprit en pad
  • Verkrijgbaar in twee hoogtes

Plaatsingsadvies:Iedere 2 á 3 meter een EVO LOW


Productinformatie:
Energielabel: A++
Instalatiewaarde: 2.1 VA
Kleurtemperatuur: 2950K

De EVO LOW DARK is een echte eye-catcher. Dit staande armatuur geeft veel licht, maar is zeker niet verblindend. Het armatuur is zeer geschikt voor het sfeervol verlichten van paden en opritten. Staande buitenlamp EVO LOW DARK is een stijlobject voor je tuin dat aan één zijde een architectonisch strak lichtbeeld geeft. EVO LOW DARK komt het beste tot zijn recht wanneer je deze plaatst in bijvoorbeeld een border met lagere beplanting of langs een pad.

Ga voor premium quality met onze bijzondere EVO lijn. EVO producten (EVO staat voor evo-lutie) hebben een moderne, strakke vormgeving en zijn uitgevoerd in donkergrijs geanodiseerd aluminium. Dankzij de hoogwaardige LED lichtbron en lens met diamond cut structuur, zorgen EVO buitenlampen voor een mooi diffuus lichtbeeld met een excellente kleurweergave (CRI).

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Breng een bezoek aan onze showtuin en onze medewerkers helpen u graag verder.