Brace

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Tuinmaterialen
 4. chevron_right
 5. Tuinverlichting
 6. chevron_right
 7. Nieuw binnen
 8. chevron_right
 9. Brace

Brace

BRACE is een accessoire voor het monteren van SCOPE armaturen i.c.m. een RISER 1 op een muur of schutting. In combinatie met de BRACE BAND is de BRACE te monteren op een boomstam, tak of paal. Ook is het mogelijk om BRACE met de accessoires BRACE BAND en RISER 1 te monteren om een SCOPE armatuur op afstand op een boomstam, tak of paal te monteren.

 • Voor montage van een SCOPE spot op een muur wand of schutting.
 • Wordt geleverd met een gesp voor montage van BRACE BAND.
 • Is eenvoudig te combineren met accessoire RISER 1.


Verwerkingsadvies

Bevestig BRACE op de muur, wand of schutting met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Monteer een SCOPE naar keuze op BRACE door de bevestigingsbeugel op BRACE te monteren met de bijgeleverde draaiklem. De connectorkabel van het armatuur kan door middel van gleuven in de behuizing worden vastgeklemd en worden weggewerkt. Na bevestiging is het mogelijk om een SCOPE 360 ˚ te draaien.

Ook is de hoek van dit armatuur te verstellen. Zo kan hij bijvoorbeeld naar boven of naar beneden gericht worden. BRACE is eenvoudig te combineren met BRACE BAND en accessoire RISER 1 om een SCOPE spot op afstand op een muur of schutting te monteren.

NOTE: SCOPE spots apart verkrijgbaar. Niet geschikt in combinatie met SCOPE CEILING. Voor BRACE is ook een speciale boomband verkrijgbaar, BRACE BAND. BRACE is voorzien van een gesp om BRACE met behulp van BRACE BAND te kunnen bevestigen aan een boomstam of paal. BRACE BAND is vervaardigd uit elastisch EPDM en kan eenvoudig op maat geknipt worden.

NOTE: BRACE BAND wordt standaard geleverd op een rol van 10 meter.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Breng een bezoek aan onze showtuin en onze medewerkers helpen u graag verder.