Luna Stainless Steel

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Tuinmaterialen
  4. chevron_right
  5. Tuinverlichting
  6. chevron_right
  7. Grondspots
  8. chevron_right
  9. Luna Stainless Steel

Luna Stainless Steel

Productomschrijving

Grondspot LUNA is met zijn schuine lichtbundel uitermate geschikt om tuinelementen zoals schuttingen, hagen, muren en leibomen uit te lichten. De brede lichtbundel licht het tuinelement egaal uit en geeft al gauw een groots effect.De LUNA is perfect te combineren met accessoire SPIKE. Met deze grondpen plaats je de LUNA eenvoudig in een losse ondergrond zoals aarde, grind of gras.In-lite Grondspot LUNA is niet geschikt voor montage in accessoire BOX 100.

Productdetails

Afmetingen:

Hoogte                             64 mm
Diameter                          60 mm
Inbouwdiepte                   68 mm

Materiaal & Afwerking:

Behuizing                         Polycarbonaat
Lens                                  Polycarbonaat
Ring/afdekplaat                Stainless Steel

Technische specificaties:

Spanning                          12V
Vermogen                          3W
Installatiewaarde                5VA

Verwerkingsadvies

Toepassingen: Schutting/Muur, Haag, Boom, Border, Huis

Verwerking grondspots: Beton, Gras, Natuursteen, Hout, Grind

Eigenschappen: Overrijdbaar

Deze grondspot verwerk je in een gat in hout (met behulp van een houtboor) of steen (met behulp van een gekoelde diamantboor) met een diameter van 60 mm. Een in-lite dealer of hovenier kan dit verzorgen. Let op, installeer het armatuur alleen in een recht geboord gat in de juiste maat, om te zorgen dat de spot goed geklemd wordt zonder dat de behuizing van de grondspot beschadigd wordt.

De LUNA is voorzien van een RVS cup. De cup is een RVS ring met verende lipjes waardoor de spot makkelijk en spanningsvrij te monteren is. De spot wordt met de cup in het gat geduwd, een hamer is niet nodig. Door de verende lipjes zit de spot altijd goed geklemd. Ook is de spot nu zonder beschadigingen makkelijk te verwijderen. De cup wordt standaard meegeleverd met de LUNA en is niet los verkrijgbaar.

Wil je LUNA verwerken in een losse ondergrond zoals aarde, grind of gras, dan is dit mogelijk in combinatie met accessoire SPIKE. Plaats LUNA in SPIKE en prik het geheel in de grond.

Menu