EVO Flex

EVO Flex

EVO Driver
EVO FLEX is niet direct aan te sluiten op een EASY-LOCK. Hiervoor wordt EVO FLEX DRIVER 1 bijgeleverd.

Clips Corners en Profile
EVO FLEX CLIPS, CORNERS en PROFILE zijn ontwikkeld voor het monteren van EVO FLEX LED strip (1,2,3) in afbuigende of organische vormen.

  • Geschikt om EVO FLEX (1, 2, 3) te monteren in glooiende bochten
  • Voorzien van voorbereide uitsparingen voor EVO FLEX (1, 2, 3) en in-lite 10/2 grondkabel
  • Voor eenvoudige verwerking onder traptreden bak- en vijver randen of dakoverstekken
Verwerkingsadvies

Voor het monteren van EVO FLEX (1, 2, 3) luidt het advies om montagekit te gebruiken. Het profiel kan vervolgens (indien mogelijk) gefixeerd worden met schroeven zodat de kit kan uitharden. Monteer om iedere 15cm één EVO FLEX CLIP indien er glooiende bochten gecreëerd dienen te worden. De kit moet geschikt zijn voor buitentoepassingen en moet UV-en weersbestendig zijn. Vereist is dat de kit een hoge aanvangshechting heeft en na uitharding permanent elastisch is.

Voor het monteren van EVO FLEX PROFILE luidt het advies om montagekit te gebruiken. Het profiel kan vervolgens (indien mogelijk) gefixeerd worden met schroeven zodat de kit kan uitharden. Hiervoor zijn schroefgaten voorbereid. Indien gewenst, kan EVO FLEX PROFILE op maat gezaagd worden.

Extended Cord
Accessoire EVO FLEX-EXT CORD 1 is speciaal ontwikkeld en toepasbaar op EVO FLEX (1, 2, 3). Deze connector is te herkennen aan de grijze kleur en wordt gebruikt om EVO FLEX DRIVER 1 aan te sluiten op EVO FLEX (1, 2, 3). Voor montage van EVO FLEX-EXT CORD 1 dient de grijze connector verbonden te worden met de grijze connector van EVO FLEX DRIVER 1 en de andere grijze connector dient aangesloten te worden op de grijze connector van EVO FLEX (1, 2, 3).

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Breng een bezoek aan onze showtuin en onze medewerkers helpen u graag verder.