Configurator

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Tuinmaterialen
  4. chevron_right
  5. Tuinhout en tuinhuizen
  6. chevron_right
  7. Configurator

Tuinverblijf Configurator

Bent u op zoek naar een Hillhout overkapping en stelt u deze het liefst helemaal zelf samen? Geen enkel probleem. Dit is nu namelijk mogelijk met de Hillhout configurator. Gewoon thuis vanachter uw eigen computer.

Natuurlijk bent u ook bij ons welkom om samen met een medewerker uw configuratie samen te stellen.

Met de Hillhout configurator kunt u in de eerste stap een type buitenverblijf kiezen, in douglas of vurenhout, en zelfs een combinatie van aluminium en hout.

Klik hier om naar de Hillhout Tuinverblijven configurator te gaan.

hillhout-configurator

Op uw scherm ziet u een 3 dimensionale tekening in kleur van het buitenverblijf van uw keuze. Bij de tweede stap kiest u de door u gewenste afmeting en verdeling van de palen. Vervolgens kunt de wanden, ramen en deuren kiezen die eventueel in de wanden wilt hebben. De afbeelding van het buitenverblijf verandert mee, met iedere aanpassing die u toepast. Als laatste stap kunt u nog bijvoorbeeld betonpoeren of een behandeling van het gekozen buitenverblijf kiezen.

De Hillhout configurator laat meteen een totaalprijs zien, en u kunt vervolgens een offerte aanvragen voor uw configuratie.

Als u vragen heeft over de werking van de Hillhout configurator, of meer informate wilt hebben over de opties, stuurt u ons dan gerust een e-mail of breng ons een bezoek!

Menu