CeraSun

CeraSun

Onze tuin wordt vandaag de dag steeds belangrijker, zo creëren we hier graag onze eigen gezellige en aangename oase. Wie wil niet op een mooie zomeravond ontspannen op zijn eigen terras zitten en de dag gemoedelijk met een drankje afsluiten.

De materialen waarmee ons terras gelegd wordt, heeft zich in de loopdertijd veranderd. Vandaag de dag wensen we onderhoudsvriendelijke, krasvrije, UV en weerbestendige materialen welke u ook nog optisch kunnen overtuigen en natuurlijk makkelijk te leggen zijn.

Een hoogwaardige keramische tegel met grondstoffen van natuurlijke oorsprong die bij ca. 1100° gebakken wordt en vervolgens permanent met een betontegel vast verbonden wordt.

Door ons ruime aanbod van de CERASUN in verschillende natuursteen- en betondesigns, in de afmetingen 30x60x4 cm, 40x80x4 cm en 60x60x4 cm biedt CeraSun u een veelvoud aan mogelijkheden om aan uw individuele wensen en ideeën te voldoen.

Door het hoge eigengewicht van de CeraSun tegel, is het mogelijk om de tegel met een flexibele, waterdoorlatende voeg te verleggen. Dit voorkomt het reinigen van de voegen en het verwijderen van onkruid.

CeraSun

Afmeting: 60x60x4

Maten: lxbxh en in cm.

De CeraSuntegels zijn met hun 4 cm, ideaal voor het leggen op een zandbed. Daarnaast hebben de tegels bij het betongedeelte afstandhouders, waardoor de tegels eenvoudig te leggen zijn en eventueel gevoegd kunnen worden.