MondoX

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Tuinmaterialen
  4. chevron_right
  5. Sierbestrating
  6. chevron_right
  7. Beton sierbestrating
  8. chevron_right
  9. MondoX

MondoX

Het MondoX-assortiment biedt prachtige betontegels met unieke eigenschappen. Deze grootformaat tegel heeft een bijzonder dikke deklaag zodat groene aanslag weinig kans krijgt. Ondanks deze dikke deklaag heeft de tegel een totaaldikte van slechts 3, 4 of 5 cm. Het grote formaat van deze terrastegel geeft een robuuste, stoere en luxe uitstraling en past in een eigentijdse tuin.

Er is keuze uit de Basalton gevlamd (met reliëf) of Pollux Liscio (met glad oppervlak) en de Noviton met bijzondere prints. En dan is er nog de Budget Smoothstone: een strakke eenvoudige tegel met mooie structuur en scherp in prijs!

De tegels hebben een blinde voeg. Dat betekent dat het lijkt of de tegels een voeg hebben, maar dat het in werkelijkheid gesloten is. Hierdoor heb je veel minder last van onkruid. Wel zo makkelijk!

De Pollux Decora, een in motief gestraalde betontegel met een zeer dichte deklaag waardoor deze zeer lang mee gaat. Door het motief geef je het terras een moderne look en feel. De Decora is leverbaar in 4 unieke kleuren in de afmeting 60×60 cm.


Noviton,
tegels met een Hollands, Marrokaans, Portugees, Spaans en Naturel design. Voorzien van een Excellent coating!

Menu