Kloosterstones

Kloosterstones

De Kloosterstones zijn zeer geliefde producten. Het zijn getrommelde betonstenen met een rustieke uitstraling. Het is een ideale steen om een gezellig terras te maken of een stevige oprit. Getrommelde stenen zijn er in wildverbanden of zogenaamde grootformaten. Er zijn – zoals u kunt zien – diverse kleuren verkrijgbaar.

Kloosterstones
Afmetingen:
20x5x7 15x15x6 20x30x6 30x40x6 WVB
Black v v v v v
Copper Blend v v v
Gesmoord Bruin v v
Giallo v v v v
Greybla v v v v v
Grigio v v v v
Grijs-zwart v v v v
Ivory v v v v
Kilimanjaro v v
Rosato v v v v
Summer v v v v
Walnut v v
*   Wildverband afmetingen: 20×20 / 20×30 / 30×40
** Wildverband wordt per laag geleverd, bovenstaand wildverband bevat 1,08 m² per laag.
Cirkel (230 cm) beschikbaar in black, Copper Blend, Greybla, Kilimanjaro en Walnut

Advies

Krijgt u meerdere pakketten tegels of stenen tegelijk geleverd, meng deze dan door elkaar. Haal de stenen van boven naar beneden van de pallet. Dus niet laag voor laag. Verwerk de stenen ook tegelijkertijd van de verschillende pallets. Zo ontstaat er een optimaal kleurbeeld.

Om te weten

Betontegels worden gemaakt door vermenging van zand, grind, cement en water. Een volkomen natuurlijk product dus. Bij beton kan cement een chemische reactie aangaan met water, waardoor er vrije kalk wordt gevormd. De kalk zet zich door als witte cementuitslag. Dit verschijnsel hoort bij de productie van beton en verdwijnt vanzelf. ‘Kalk-uitbloei’ zoals dit ook wel wordt genoemd, wordt daarom niet als klacht geaccepteerd.