Maatregelen i.v.m. het coronavirus

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Nieuws
 4. chevron_right
 5. Maatregelen i.v.m. het coronavirus

Maatregelen i.v.m. het coronavirus

 • Het bezoeken van onze binnen-showtuin is mogelijk onder voorwaarden en op afspraak (tijdblok van 30 minuten). Het aanvragen van een offerte of plaatsen van een bestelling kan niet tijdens een bezoek aan onze showtuin.
  > Klik hier voor een offerte-aanvraag <
  > Klik hier voor het plaatsen van een bestelling <
  > Klik hier om een afspraak te maken voor bezoek aan onze showtuin <

   

 • Particulieren kunnen ook afval afleveren. Een bestelling kunt u op afspraak afhalen of thuis laten bezorgen. Bij bestellingen vanaf € 600,- rekenen we geen bezorgkosten (binnen onze regio).
 • Wij zijn – met inachtneming van de strikte maatregelen – geopend voor onze zakelijke klanten (hovenier, aannemer etc). Wij vragen u om het inladen van gekochte materialen zoveel mogelijk zelf te doen, zodat onze medewerkers achter de balies kunnen blijven.
 • Uiteraard desinfecteren wij zeer frequent de deurknoppen, balies en pinautomaten. Het dragen van een mondkapje is verplicht in alle binnen-ruimten op onze locaties. Uiteraard steeds de gepaste afstand van minstens 1,5 meter bewaren. En houdt u aan de adviezen als geen handen schudden en regelmatig uw handen wassen. Blijf thuis wanneer u of een van uw gezinsleden last heeft van (milde) gezondheidsklachten als omschreven door het RIVM.
 • Onze medewerkers op onze vestigingen blijven achter de balies die voorzien zijn van transparante schermen. Van achter deze balies kunnen zij u kort te woord staan of betalingen afhandelen. Bestellingen en offerte-aanvragen graag per e-mail of via het bestelformulier of offerteformulier op deze website. Wij streven ernaar om uw e-mail/aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.
 • Onze chauffeurs bezorgen de producten op de afgesproken locatie. Betalingen heel graag vooraf op een van onze locaties of vooraf overmaken!
Menu